آموزش روش تعمیر و نگهداری استخر بادی امری است که خریداران این محصول می بایست اطلاعات کافی در مورد آن داشته باشند تا بتوانند طول عمر آن را افزایش دهند و در صورت بروز آسیب، آن را تعمیر کنند. تعمیر استخر بادی یا به اصطلاح پنچرگیری استخر بادی موجب می شود کالای بادی شما مجدد قابل استفاده باشد و شما بتوانید مثل روز اول از آن بهره ببرید.

با توجه به اینکه یکی از سرگرمی های کودکان آب تنی و بازی در آب است، در اکثر خانه ها یک استخر بادی به این منظور موجود می باشد. علاوه بر استفاده به عنوان استخر آب از این مدل کالا به عنوان استخر توپ نیز استفاده می شود. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید با کسب اطلاعات بیشتر از کالای خود نگهداری کنید و در صورت پارگی یا سوراخ شدن، آن را تعمیر نمایید.

بررسی بهترین استخر های بادی در 1402

آموزش تعمیر استخر بادی

تعمیر استخر بادی از مواردی است که می تواند به شما کمک کند مدت زمان بیشتری را از این محصول بهره ببرید. حال ممکن است بر حسب اتفاق یا به هر دلیل کالای شما دچار آسیب یا صدمه گردد. شما می توانید این کالا را تعمیر نمایید و مجدد از آن استفاده کنید.

آموزش تعمیر استخر بادی به صورت کامل

در نظر داشته باشید در صورت بروز پارگی یا سوراخ شدن، این محصول قابل تعمیر است. اگر این کالا در مجاورت آتش ذوب شود یا شبکه های داخلی آن آسیب ببیند، غیر قابل تعمیر می باشد و می بایست کالایی جدید خریداری کنید. تعمیر استخر بادی نیازمند چسب تعمیرات لوازم بادی است. استفاده از چسب نامرغوب، میتواند آسیب بیشتری به کالای شما وارد کند.

چسب تعمیرات محصولات بادی را می توانید از فروشگاه ایرکوک تهیه نمایید. داخل این محصول یک چسب قطره ای مخصوص لوازم بادی و یک وصله از جنس پی وی سی وجود دارد. با توجه به هزینه تعمیر استخر بادی توصیه می شود، حتما قبل از انجام این کار با ما تماس بگیرید.

استخرهای بادی ساخته شده از جنس وینیل (پی وی سی) می باشند که قابل انعطاف، نرم و تعمیر پذیر است و ضد پوسیدگی و مقاوم در برابر سایش و فشار می باشد. وینیل یا pvc به راحتی توسط چسب های مخصوص وینیل قابل تعمیر است به همین دلیل شما برای تعمیر این محصول می توانید از آن استفاده نمایید. مراحل تعمیر استخر بادی به صورت خلاصه در زیر بیان می شود.

  1. تخلیه آب استخر
  2. بررسی دریچه های باد جهت اطمینان از بسته شدن صحیح
  3. بررسی درزها و شکاف های پرس شده
  4. پیدا کردن ناحیه آسیب دیده به کمک کف مایع شست و شو
  5. علامت گذاری ناحیه سوراخ شده یا پاره شده
  6. تمیز کردن و خشک کردن ناحیه آسیب دیده با الکل و پنبه
  7. کم کردن باد استخر تا جایی که از ناحیه آسیب دیده فشار باد احساس نشود
  8. استفاده از چسب لوازم بادی به صورت قطره ای روی سوراخ در بدنه
  9. استفاده از وصله آغشته به چسب محصولات بادی روی پارگی در بدنه
  10. قرار دادن وزنه روی محل آسیب دیده
  11. انتظار 1 الی 2 ساعت جهت خشک شدن چسب
  12. تست مجدد جهت اطمینان از سالم بودن

در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا به صورت کامل و تخصصی به شرح تمامی موارد بپردازیم.

پیدا کردن ناحیه آسیب دیده در پنچرگیری استخر بادی

پیدا کردن ناحیه آسیب دیده در استخر بادی اولین اقدامی است که شما باید آن را انجام دهید. اگر بعد از گذشت چند ساعت کالای شما از حالت استاندارد خارج شده و باد آن کم می شود، حتما از یک قسمت دچار مشکل شده است. اولین قدم در تعمیر استخر بادی بررسی دریچه های باد می باشد. سعی کنید دریچه ها را بررسی کرده و مطمئن شوید که آنها را به درستی بسته اید. از محکم بسته شدن آنها اطمینان حاصل فرمائید چرا که در بسیاری از مواقع ممکن است دریچه ها به درستی و به شکل کامل بسته نشده باشند.

مرحله دوم بررسی درزها و شکاف های پرس شده است. همان طور که پیش تر گفتیم باد زدن غیر استاندارد باعث می شود در زمان استفاده، فشار زیادی به استخر وارد می شود و از درزها دچار آسیب می گردد. در نتیجه احتمال بروز مشکل در این نواحی وجود دارد.

مرحله بعدی در تعمیر استخر بادی پیدا کردن قسمت آسیب دیده است. برای مثال در نظر بگیرید استخر بادی شما شامل 3 دریچه باد ورودی می باشد. این به این معنی که استخر دارای سه محفظه باد جداگانه است. ابتدا بررسی کنید کدام محفظه دچار کاهش باد شده و سپس تمامی سطح بدنه آن قسمت را بررسی نمایید تا سوراخ یا پارگی مورد نظر را پیدا کنید.

برای پیدا کردن ناحیه آسیب دیده چندین روش وجود دارد. اولین روش این است که کالا را به صورت استاندارد باد بزنید و استخر را در مکانی که فاقد جریان هواست قرار دهید. وزش باد باعث می شود ناحیه آسیب دیده قابل تشخیص نباشد. در ادامه صورت خود را به بدنه استخر نزدیک کنید و تمامی سطح بدنه مورد نظر را با پوست صورت خود بررسی نمایید. به علت اینکه پوست صورت حساس است برخورد جریان هوا با آن به راحتی احساس می شود و ناحیه آسیب دیده قابل تشخیص خواهد بود.

در صورتی که در روش قبل ناحیه آسیب دیده را پیدا نکردید، می توانید از مقداری آب و کف استفاده نمایید. با استفاده از یک مایع شستشو، مقداری کف درست کنید و روی سطح کار، آن را پخش نمایید. اگر قسمتی دارای سوراخ یا نشتی باشد، حباب ایجاد می کند و شما می توانید آن را مشاهده نمایید.

نگهداری از استخر های بادی

 بعضی مواقع ممکن است نشتی از قسمت کف محصول باشد که در این صورت خیلی ساده متوجه خیس شدن در ناحیه کف می شوید و همان محل و یا نزدیک به آن را میتوانید پیدا کنید. بعد از پیدا کردن ناحیه آسیب دیده آن را با خودکار یا ماژیک علامت گذاری کنید تا موقعیت آن را فراموش نکنید.

پنچرگیری استخر بادی

تعمیر استخر بادی به کمی دقت و حوصله نیاز دارد. برای پنچرگیری استخر بادی می بایست بعد از پیدا کردن ناحیه آسیب دیده و علامت گذاری آن، باد استخر را کم کرده تا حدی که از ناحیه آسیب دیده فشار باد احساس نشود. این کار موجب می شود پس از پنجرگیری استخر بادی، فشار باد مانع از چسبندگی نشود.

سپس با استفاده از الکل یا تینر و مقداری پنبه، کاملا محیط سوراخ یا پاره شده را تمیز نمایید. روی سطح بدنه نباید هیچ گونه آلودگی یا مواد اضافی باشد. در غیر این صورت تعمیرات شما به صورت صحیح انجام نخواهد شد و پس از پنچرگیری استخر بادی، از ناحیه آسیب دیده همچنان کاهش باد را مشاهده خواهید کرد.

زمانی که محل آسیب دیده به صورت سوراخ کوچک باشد، چسب تعمیرات را به صورت قطره ای روی آن بریزید تا سوراخ مورد نظر با چسب کاملا پوشیده شود. دقت کنید استفاده از چسب زیاد، فایده ای نخواهد داشت و فقط زیبایی ظاهر کالای شما را از بین می برد. سپس یک الی دو ساعت در نظر بگیرید تا کاملا خشک شود.

در مواقعی که استخر بادی دچار آسیب پارگی شود، می بایست از یک وصله مناسب از جنس استخر استفاده کنید. شکاف و قسمت پاره شده را به هم نزدیک کنید و یک وصله به اندازه مناسب در نظر بگیرید. وصله را آغشته به چسب تعمیرات کرده و روی محل مورد نظر بگذارید. یک ورزنه تقریبا سنگین روی آن قرار دهید و به مدت یک الی دو ساعت صبر کنید تا کاملاخشک شود.

هنگام انجام پنچرگیری استخر بادی به این نکته توجه فرمایید، در صورتی که چسب به لایه های درون استخر نفوذ کند، باعث چسبندگی لایه ها از داخل می شود و پس از خشک شدن به هیچ عنوان قابل جدا شدن نیست. پس لطفا دقت فرمایید که چسب به لایه های داخل نفوذ پیدا نکند.

پس از اتمام تمامی مراحل تعمیر استخر بادی، کالا را به صورت استاندارد باد کنید و سلامت فیزیکی آن را بررسی نمایید. در صورت کم شدن باد محصول، تمامی مراحل بالا را مجدد انجام دهید. در صورتی که باد کالای شما کاهش پیدا نکرد، قابل استفاده مانند روز اول می باشد.

روش های نگهداری استخر بادی

روش های نگهداری استخر بادی به عواملی مانند نصب و راه اندازی، نحوه استفاده و نظافت آن بستگی دارد. باید بدانیم تنوع این محصول بسیار زیاد بوده و ضخامت بدنه و ابعاد نیز می تواند در روش های نگهداری تاثیر گذار باشد. در نظر داشته باشید با رعایت روش های نگهداری استخر بادی از آسیب رساندن به کالا جلوگیری می کنید و دیگر نیازی به تعمیر استخر بادی نخواهید داشت.

استخر بادی ساخته شده از جنس پی وی سی از مواد درجه یک می باشد. با توجه به ابعاد این محصول، ضخامت پی وی سی بدنه نیز تغییر میکند. هر چه ظرفیت آب استخر بیشتر باشد، ضخامت بدنه نیز بیشتر است و هر چه ظرفیت کمتری داشته باشد، ضخامت لایه ها کمتر می باشد. ضخامت بدنه این محصول به گونه در نظر گرفته می شود که بتواند به خوبی فشار آب داخل استخر را تحمل کند و مانع از تغییر شکل بدنه شود.

بدنه استخر بادی در برابر حرارت و سوراخ شدن و پارگی مقاومت زیادی ندارد. اگر این کالا را در نزدیکی حرارت بالا قرار دهید، دچار صدمات جدی خواهد شد به گونه ای که دیگر قابل تعمیر نخواهد بود. لذا از قرار دادن این محصول در نزدیکی شعله آتش و حرارت بالا خودداری نمایید. موارد مورد نیاز برای نگهداری استخر بادی را به صورت مختصر در زیر ذکر میکنیم و در ادامه به شرح و توضیح بیشتر می پردازیم.

  • استفاده از پمپ باد مخصوص لوازم بادی
  • رعایت حد باد استاندارد
  • قرار دادن محصول روی سطح تمیز و صاف
  • استفاده از زیرانداز
  • عدم برخورد با اشیا نوک تیز
  • عدم مجاورت با شعله آتش یا حرارت بالا
  • عدم جا به جایی استخر پر از آب
  • استفاده از آب شهری
  • رعایت نظافت استخر

استخر بادی را به چه اندازه باد بزنیم؟

استخر بادی باید به اندازه ای باد شود که شکل ظاهری محصول به دست آید. دقت نمایید باد زدن بیش از حد استاندارد، می تواند باعث صدمه دیدن به کالا شود. هنگامی که شما بیش از اندازه استاندارد محصول را باد نمایید، به نوارهای اتصال آن فشار زیادی وارد می شود و ممکن است از روی همین نواحی دچار آسیب شود و ناچار به تعمیر استخر بادی شوید. نرم بودن و انعطاف داشتن دیواره ها باعث می شود حجم هوا درون دیواره ها به خوبی جابه جا شود. این میزان از انعطاف باید به گونه ای باشد که دیواره ها به صورت ایستاده قرار گیرند تا بتوانند مانع از خروج آب شوند.

استفاده از پمپ باد مناسب به هنگام باد زدن، می تواند مانع از آسیب به محصول شود. در نظر داشته باشید ضخامت لایه ها به اندازه ای طراحی شده که در صورت فشار باد غیر استاندارد دچار آسیب خواهد شد. استفاده از کمپرسورهای باد با فشار قوی به کالای شما آسیب جدی وارد میکند و در این شرایط حتی تعمیر استخر بادی امکان پذیر نیست و می بایست کالای جدیدی خریداری کنید. توصیه می شود جهت باد زدن از پمپ باد اینتکس و پمپ باد لوازم بادی استفاده نمایید.

نصب و راه اندازی در نگهداری استخر بادی

نگهداری استخر بادی به نصب و راه اندازی آن بستگی دارد و اگر به درستی انجام نشود می تواند برای کالای شما مشکل ایجاد کند. محل مورد نظر باید دارای ویژگی هایی باشد که آنها را به شما شرح خواهیم داد.

همان طور که پیش تر گفتیم این محصول در برخورد با اشیا نوک تیز آسیب پذیر است. لذا لازم است قبل از راه اندازی، محل قرارگیری آن را تمیز نمایید تا عاری از هر گونه شی اضافه و نوک تیز باشد. به همین منظور توصیه می شود محل مورد نظر را نظافت نمایید. برای جلوگیری از صدمه دیدن لایه زیر استخر بهتر است از یک زیرانداز مناسب استفاده نمایید.

سطح مورد نظر باید صاف بوده و دارای پستی و بلندی نباشد. اگر این کالا را در سطح شیب دار نصب نمایید، فشار آب استخر به یک دیواره وارد می شود و باعث آسیب دیدن به آن می گردد و مجبور به صرف هزینه های اضافه جهت تعمیر استخر بادی می شوید. در صورتی که قصد استفاده در محیط های باز را دارید، بهتر است برای آن یک سایبان تعبیه نمایید تا به مدت طولانی، در معرض تابش مستقیم و شدید آفتاب قرار نگیرد.

پس از آبگیری استخر و هنگامی که از آب پر است، از جابه جا کردن آن خودداری فرمایید. چرا که با جابه جا کردن آن، دیواره ها آسیب جدی و جبران ناپذیری خواهند دید. به هنگام استفاده و بازی سعی کنید اشیا و اجسام سخت و تیز را در دسترس کودکان قرار ندهید تا مانع از آسیب دیدن استخر شود.

نظافت در نگهداری استخر بادی

نگهداری استخر بادی به شما کمک میکند تا از آسیب دیدن محصول جلوگیری کنید و مدت زمان طولانی از آن بهره ببرید. به همین منظور می بایست برای نظافت استخر بادی خود اهمیت بسیاری قائل شوید و زمان لازم را برای آن در نظر بگیرید. به این نکته توجه کنید نظافت غیر اصولی و عدم نگهداری صحیح محصول می تواند باعث آسیب آن شود و ناچار به تعمیر استخر بادی و پرداخت هزینه های آن شوید. در صورتی که سایز استخر کوچک است بهتر است پس از استفاده، آب آن را تخلیه کنید و سطوح بدنه را با استفاده از یک پارچه مناسب، کاملا خشک کنید. سپس آن را به صورت منظم جمع نمایید. این کار مانع از بو گرفتن استخر و پوسیدگی آن می شود.

در صورتی که میزان ظرفیت آب استخر بالا باشد، تخلیه آب پس از استفاده به صرفه نیست و می توانید جهت جلوگیری از کثیف شدن و آلوده شدن آب از مواد نگهدارنده استفاده نمایید. استفاده از مقداری کلر، آب را ضدعفونی می کند و مانع از نفوذ حشرات می شود. همچنین استفاده از کات کبود می تواند باعث درخشندگی و شفاف شدن آب شود. برای صرفه جویی در مصرف آب و برای اینکه آب استخر تمیز باشد، توصیه می شود هر چند وقت یک بار حدود نیمی از آب را تخلیه کرده و با آب تمیز پر نمایید.

حرف آخر

روش های تعمیر و نگهداری استخر بادی را در این مقاله به طور کامل به شما عزیزان شرح دادیم. با رعایت نکات ذکر شده می توانید از کالای خود نگهداری کنید. تعمیر استخر بادی در صورتی که محصول شما پاره یا سوراخ شود، امکان پذیر است. آسیب دیدگی ناشی از ذوب شدن بدنه و تخریب شبکه های داخلی قابل تعمیر نمی باشد و می بایست مجدد کالا را خریداری نمایید.

تعمیر لوازم بادی کاری است تخصصی و انجام آن بدون تجربه ممکن است باعث آسیب بیشتر به کالای بادی شود. فروشگاه ایرکوک با تیم کاملا تخصصی در حیطه تعمیرات لوازم بادی و خدمات پس از فروش در خدمت شما عزیزان می باشد. شما می توانید با مشاوران ایرکوک ارتباط برقرار کنید و پاسخ تمامی سوالات خود را دریافت نمایید. با ما تماس بگیرید.