تعمیر تشک بادی قطعا زمانی که بی احتیاطی در نگهداری کالای خود کرده باشید، مورد استفاده شما قرار خواهد گرفت. تشک های بادی یکی از پر طرفداران ترین انواع تشک هستند که به دلیل طراحی و انعطاف و بدنه ای که از جنس پی وی سی نرم ساخته شده است امکان دارد دچار پارگی و یا سوراخ شوند. ایرکوک بزرگترین فروشگاه محصولات بادی از جمله تشک بادی اینجاست تا در 5 دقیقه به شما روش تعمیر و پنچگیری تشک بادی را آموزش دهد. با ما همراه باشید.

روش تعمیر تشک بادی  و پنچرگیری

تشک بادی امروزه زمانی که به دلیل سهل انگاری تشک بادی شما دچار پارگی می شود به جای نامید شدن و دور انداختن آن کافیست تا مراحل زیر را به دقت دنبال کنید تا مثل روز اول تخت بخوابید!

پیدا کردن محل پارگی و سوراخ شدگی

قبل از هرکاری و در مرحله اول باید سعی که قسمت آسیب دیده و یا سوراخ تشک را پیدا کنید. برای این کار اول باید تشک بادی خود را به وسیله پمپ مخصوص به صورت کامل باد کنید تا محل سوراخ شدن به صورت کامل نمایان شود.

باد کردن تشک برای تعمیر

برای این منظور  میتوانید از محصول آب و صابون کف ایجاد شده استفاده کنید. با استفاده از کف صابون و مالیدن آن روی بدنه تشک بادی می توانید قسمت آسیب دیده را پیدا کنید و پس از مالیدن کف روی بدنه محصول، تشک بادی شما باید مقداری هوا برای فشرده شدن محصول داشته باشد. در خارج از سوراخ ایجاد شده، می توانید تشکیل حباب ها را در تشک بادی مشاهده کنید و قسمت آسیب دیده را پیدا کنید، همچنین می توانید به جای استفاده از کف صابون و قسمت های مختلف از لگن آب استفاده کنید. در یک محیط آرام  و بدون سر و صدا تشک بادی را با پمپ باد باد کنید و خوب گوش های خود را تیز کنید تا محل سوراخ شدگی را پیدا کنید. این اولین مرحله از تعمیر تشک بادی است.

علامت گذاری قسمت آسیب دیده


در مرحله دوم به اندازه ای که محل سوراخ و 3 سانت از دور آن گرفته شود وصله مخصوص را برش بزنید. سپس محل پارگی را با دستمال تمیز کنید تا اتصال به خوبی انجام شود و کیثف بودن محل پارگی باعث عدم چسبندگی وصله نشود. پس از شناسایی قسمت آسیب دیده، اگر تشک بادی شما هنوز خیس است، آن را خشک کنید تا تعمیر تشک بادی تا حد امکان انجام شود.

استفاده از چسب مخصوص محصولات بادی

سپس چسب قطره ای مخصوصی را که اینتکس در جعبه محصول تعبیه کرده را بردارید و وصله مخصوص را به چسب آغشته نمایید. بلافاصله بعد از این کار وصله را روی محل سوراخ گذاشته و حسابی فشار دهید تا وصله به خوبی به محل پارگی بچسبد.

تعمیر و پنچرگیری تشک بادی

در انهتا یک سطح صاف مانند کتاب را روی محل تعمیر شده قرار دهید و جسم سنگینی نیز روی آن بگذارید تا به خوبی و صورت کاملا به محل مورد نظر بچسبد. بهتر است که چند ساعتی(حدود 4 ساعت) تشک بادی را جا به جا نکنید. لازم به ذکر است که به هیچ وجه از چسب های دیگر استفاده نکنید تا باعث فرسایش بیشتر تشک شما نشود.

نکات مهم در استفاده از تشک های بادی

اگر میخواهید که هیچ وقت سراغ روش تعمیر و پنچرگیری تشک بادی نروید پیشنهاد می کنیم تا موارد زیر را در نظر داشته باشید. پیشگیری بهتر از درمان است.

  • مراقب اشیا تیز و برنده در محل استفاده از تشک بادی باشید.
  • حتما از پمپ های مخصوص تعبیه شده برای دستگاه استفاده کنید.
  • تشک را به مقداری باد کنید تا سفت نشود و مقداری نرمی و انعطاف خود را داشته باشد.
  • از جامپینگ ناگهانی رو تشک خودداری بفرمائید.
  • اگر برای مدتی قصد استفاده از تشک را ندارید، محصول را در محلی خشک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

در پایان اگر تجربه ای در خصوص روش تعمیر تشک بادی و یا پنچگیری این محصول دارید میتوانید با ما با اشتراک بگذارید. همچنین کارشناسان زبده ایرکوک همیشه پاسخگوی سوالات شما خواهند بود و میتوانید از مشاوره رایگان این عزیزان بهره مند شوید.